Η Αίγλη


Η Αίγλη

Εμπειρία Διακοπών
 

Αίγλη | Apartment Λυκοποριά

Πολυτελής μονοκατοικία, σύγχρονη μεζονέτα 150 τ.μ. που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα Διακοσμημένη με ιδιαίτερο style και μεράκι.

Θάλασσα - Ηρεμία - Χαλάρωση


Μία πολυτελής μονοκατοικία, σύγχρονη μεζονέτα 150 τ.μ. που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα Διακοσμημένη με ιδιαίτερο styl και μεράκι. Μπορεί να φιλοξενήσει 8 άτομα. Αποτελείται από τέσσερα υπνοδωμάτια. Το ένα υπνοδωμάτιο περιλαμβάνει αυτόνομο μπάνιο, με μπανιέρα με υδρομασάζ. Ο χώρος του καθιστικού περιλαμβάνει τριθέσιο καναπέ και τζάκι. Το σαλόνι με πενταθέσιο καναπέ έχει ατέλειωτη θέα στη θάλασσα. Η κουζίνα πλήρως επανδρωμένη με inox ψυγείο, κεραμική κουζίνα, φούρνο και όλη η οικοσκευή.

Αποτελείται από τρεις βεράντες που έχουν θέα το βαθύ γαλάζιο του Κορινθιακού Κόλπου, έτοιμο να σας φιλοξενήσει και να σας προσφέρει στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Η αισθητική μαζί με τη ζεστασιά της φιλοξενίας είναι έτοιμες να σας υποδεχτούν. Περιλαμβάνει κλιματιστικό. Κήπο με γκαζόν και ποδήλατα για μικρές αποδράσεις. Προσφέρει στεγασμένο πάρκινγκ. Το πολύ ζεστό περιβάλλον σας εγγυάται άνετες διακοπές.


Το ταίριασμα βουνού και θάλασσας συνηγορούν αρμονικά προκαλώντας απολαυστικές αποδράσεις δίνοντας τη δυνατότητα να ανακαλύψετε την υπέροχη φύση.